RSS

NEW YEAR SALES ~ rabbits & stuffs

05 Jan

Sempena tahun baru 2011 yang baru menjelang ini, saya mengadakan ‘sales’ khas buat anda pengunjung setia ataupun pengunjung baru untuk memiliki arnab dan barang-barang keperluan anda pada harga ‘kaw-kaw’ punyerr lah!!

Arnab saya nie kebanyakannya baka pendaging, tapi kalo ada yang nak dijadikan sebagai pets pun sesuai jugak. Arnab saya nie memang ke semuanya manja-manja belaka..Jadi saya amat berharap sesiapa yang membeli mereka ini dapatlah kiranya menjaga mereka dengan lebih baik berbanding saya.

Pakej arnab nie beserta sekali dengan EM-4, arnab saya tak pandang dah air lain..maybe rasa & khasiatnya berbeza..arnab pun da pandai memilih..hehe…

Pakej 1)  1-4 ekor arnab, EM-4 500 ml Rm 10

Pakej 2) 5-8 ekor arnab, EM-4 1000ml, Rm 20


Baka : Orange Rabbit
Usia : 2 bln
Jantina : Jantan
Harga : SOLD!!
KOD : Oren A

Baka : White Rabbit
Usia : 2 bln
Jantina : Jantan
Harga : SOLD!!
KOD : Putih A

Baka : White Rabbit
Usia : 2 bln
Jantina : Betina
Harga : SOLD!!
KOD : Putih B

Baka : English Spot
Usia : 2 bln
Jantina : Betina
Harga : SOLD!!
KOD : Spot A

Baka : Chincilla
Usia : 2 bln
Jantina : Betina
Harga : SOLD!!
KOD : Chincilla B

 

Baka : Chincilla
Usia : 2 bln
Jantina : Betina
Harga : SOLD!!
KOD : Chincilla C

 

Baka : Mix Angora
Usia : 5 bln
Jantina : Betina
Harga : SOLD!!
KOD : Angora A

Pembelian sepasang arnab bergantung kepada jenis baka yang anda pilih.

Leh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan di 012 238 0538 Dila

Khidmat penghantaran cuma ke  Genting Sempah & Temerloh sahaja.

Jika dapat datang sendiri & pilih adalah lebih baik.

Item tambahan untuk arnab seperti berikut :-

>> Bengy spray syampu, membersih & mewangikan arnab anda. Juga boleh digunakan sebagai rawatan furmites

>> Botol minuman 250ml, 500ml

 
26 Comments

Posted by on January 5, 2011 in JUAL / BELI, Jualan Arnab

 

Tags: , , , , ,

26 responses to “NEW YEAR SALES ~ rabbits & stuffs

  1. faezah

    April 14, 2011 at 4:17 pm

    berapa harga nya…….sebab pak cik saya nak beli…….

     
    • dila muhsin

      April 15, 2011 at 10:06 am

      arnab yang ada sekarang ialah baka chincilla,chesnut,lion head…area mana?

       
  2. mazri

    May 4, 2011 at 2:31 pm

    mana nak dpat lion head rabbit?
    rabbit boleh di mandikan x

     
    • dila muhsin

      May 4, 2011 at 5:27 pm

      bole dimandikan, tetapi tidak digalakkan…

       
  3. kalyisah redza

    May 20, 2011 at 4:10 pm

    macam mana dengan arnab saya dia punya telinga macam ada kurab disebab kan salh makan kankon
    macam mana nak buat……….dia jnis bulu kembang

     
    • dila muhsin

      May 20, 2011 at 10:54 pm

      bulu kembang, baka angora..kangkung tidak digalakkan bagi kerana mengandungi getah di batangnya…juga menyebabkan bau yg kurang menyenangkan..

       
  4. anum

    July 6, 2011 at 5:04 pm

    sya nak cr induk tedybear betina..ada x???

     
  5. Afiq Zulfadhli

    August 25, 2011 at 2:39 pm

    maafkan saya boleh saya jual arnab saya di sini

     
  6. tam

    August 26, 2011 at 7:15 pm

    saya tingin nk bela arnab
    tp takut arnab terabai lak..suggest skit jnis pe yg sesuai utk sy jage..kalu ada bape hargenye..lok sy jitra kedah..tq..

     
  7. noratiqahnazarioratiqah

    September 6, 2011 at 11:43 am

    hai . boleh saya tahu jenis arnab yang still ada untuk dijual ?

     
    • dila muhsin

      September 7, 2011 at 9:35 am

      lion head & teddy bear..jantan..2 bln..

       
  8. noratiqahnazarioratiqah

    September 7, 2011 at 10:38 am

    berapa ea ?

     
  9. noratiqahnazarioratiqah

    September 7, 2011 at 10:46 am

    kalau yang betina ada tak ?

     
  10. sue

    September 7, 2011 at 8:57 pm

    rabbit jantan de x???

     
  11. noratiqahnazarioratiqah

    September 8, 2011 at 10:52 am

    berapa harga untuk seekor arnab lion head & teddy bear🙂

     
  12. Radziah Salleh

    September 14, 2011 at 10:33 pm

    kat area mana beroperasi? nak gi tengok dan beli kalau berdekatan…

     
    • dila muhsin

      September 15, 2011 at 11:52 am

      xde kedai..sy jual online jer…

       
  13. Aiman Taufiq

    September 17, 2011 at 5:35 pm

    arnab kacukan betina seekor berapa

     
    • dila muhsin

      September 18, 2011 at 11:42 am

      betina tiada stok buat masa nie,,

       
  14. rozdiman

    November 27, 2011 at 7:02 am

    macamana nak ubat telinga arnab saya suka turun macam patah ja dulu masa beli ok

     
    • dila muhsin

      November 27, 2011 at 7:12 am

      bukan patah, arnab tu ada gen lop ear…sebab tu telinganya jatuh ke bawah.

       
  15. ooaea

    December 22, 2011 at 11:43 am

    Bengy spray syampu berapa harga yea + posting?

    takpe ke kalo rabbit termakan? utk rabbit sedang menyusu bole guna tak?

     
    • dila muhsin

      December 22, 2011 at 12:13 pm

      Bengy spray syampu termasuk pos ialah Rm 16 shj. Syampu nie tidak merbahaya kepada haiwan..yep..bole untuk arnab yang sedang menyusu..xde effect pepe..

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: