RSS

Mummy Summer to the rescue…

17 Aug

Pagi tadi dalam area kul 6 pg, saya dikejutkan dengan sms daripada kak syam…Mummy Cici telah ‘tiada’ dan meninggalkan 4 ekor zuriat…ohhh…sedey nyerr…kepala ini ligat memikirkan macamana nak buat supaya anaknya dapat hidup…jika tiada susu, sudah tentulah anak-anaknya akan mati…

Dalam area kul 10.30 pg, kak syam datang ke rumah saya supaya anak-anak Cici dapat ibu  susu..kami pun mencuba dengan Mummy Summer, yang kebetulan pada waktu itu sudah  bunting…susu mesti ada di badannya…Alhamdulillah, Mummy Summer oke jer…harap-harapnya dia dapat menjaga anak-anak angkatnya dengan baik…risau jugak…ini pun 1st time membela anak angkat…muga-muga panjang la umur anak-anak Cici…

>> 4 ekor anak Cici berusia 1  minggu

 
4 Comments

Posted by on August 17, 2010 in Al-kisah arnabku

 

Tags: , , ,

4 responses to “Mummy Summer to the rescue…

  1. syamsye

    August 17, 2010 at 1:02 pm

    nmpaknya nyenyak tido..alhamdulillah..thanks summer ye..;-)

     
  2. dila -my-

    August 17, 2010 at 1:10 pm

    rabbits pun pandai sayang kn anak kn kak…harap2 panjang la umur mereka…

     
  3. syamsye

    August 19, 2010 at 10:28 am

    yg ok skit yg pling besar tu dak..hrp2 hidupla..wlaupun seekor..huhu

     
    • dila -my-

      August 19, 2010 at 1:37 pm

      mcm harapan tipis jugak la kak…dia isap susu sket..pastu tido..

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: