RSS

Manjaku sayang..

22 Feb

Hari ni awal-awal pagi dah cuci sangkar arnab, semalam tak sempat nak cuci sebab pegi ke rumah abang di Kota Damansara tengok newborn baby (^_^)

Selepas siap cuci sangkar, browsing internet seperti biasa dan updates mana yang patut. Sambil-sambil online tu saya keluarkan Twinkle dari sangkar, dok kat sebelah saya..haa cuba tengok pic nie..IT bunny..hehehe..

selepas tu, saya lepas kan sebentar Twinkle di luar rumah. Seronok la dia dapat berlari-lari🙂 Arnab-arnab lain lak semua terkurung dalam sangkar…hihihi…pilih kasih kn?😉

 
3 Comments

Posted by on February 22, 2010 in Al-kisah arnabku

 

Tags:

3 responses to “Manjaku sayang..

  1. fie

    February 23, 2010 at 10:21 am

    wah, comelnya arnab tue!!🙂

     
  2. adieba

    February 26, 2010 at 9:20 am

    macam arnab aku pulak…

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: