RSS

Berita terkini

10 Dec

Keadaan Kiko masih lagik kurus sejak amik dari Sertik…badan kurus jerr, selera pun kurang..luka dh sembuh..manakala bulu dlm proses tumbuh..mmg lama la kena tunggu semua bulu tumbuh dengan elok. Bubbles dlu pun makan masa hampir sebulan baru semua bulu tumbuh.

Silky lak makan dengan banyak sekali..seronok aa dok kat cni sbb makan sedap2..ada alfalfa hay, multivitamin..perut pun bulat sentiasa..hehe…

Bubbles, Winter & Summer lak semua sihat2..bulu cantik dan sihat..cuma kadang frust sket ngan Bubbles nie..

Masa tengah berlari-lari tu..datang kat kita..kena lak air kencing dierr…eii..sabo jer la..dan rupa2nya barulah tau yang Bubbles ni jantan…hahaha…ingat kan betina daaa..

Winter & Summer lak, meskipun dh dok kat cni hampir 2 bulan tapi still takut2 bila kena pegang..tiap kali pegang, sure badan terketar2…

nnti la saya masuk kn pic…bateri kamera tarakkk..

 
Leave a comment

Posted by on December 10, 2009 in My Bunnies

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: