RSS

Kutu lagik..

29 Oct

erm..nampaknya makin teruk la serangan kutu pada arnab2 cute kesayangan ku ini…nampak winter dan summer dh ada lak bulu yg mula gugur…

harapnya hari ni smpi la powder kutu yg kak ac beli kan dari Melaka tu…

dan Bubbles jugak makin teruk la penyakit kulit dia…uhuhu..camna nk buat nih?? sapu ubat krim yg Vet kasi tu cam xde kesan jer…

someone pls help me..

 
2 Comments

Posted by on October 29, 2009 in My Bunnies

 

Tags: , ,

2 responses to “Kutu lagik..

  1. reina

    April 13, 2011 at 5:16 pm

    hai tuan rumah …
    Just nak tanya n belajar kenapa arnab saya bulu2nya habis gugur … sedih saya tgk sekelip mata je dlm sehr …

     
    • dila muhsin

      April 13, 2011 at 9:47 pm

      maybe arnab tu stress..mungkin juga ada kutu..

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: