RSS

Sangkar Arnab Yang Comel

24 Dec

Saya amat tertarik dan terpegun dengan hasil kerja tangan En Omar yang merekabentuk sendiri sangkar arnab ini. Rekabentuknya seolah-olah rumah khas untuk arnab kesayangan anda. Sangat ekslusif, sedap mata memandang. Ianya amat sesuai diletakkan di laman rumah anda terutamanya yang menggunakan konsep English-style.

Sangkar buatan sendiri En Omar, Arnab Riverst0ne lebih cantik dan comel sesuai dengan arnab kesayangan anda yang manja, comel dan penyayang. Sangkar ini juga di jual dengan harga yang amat berpatutan. Anda juga boleh membuat tempahan bagi mendapatkan sangkar yang cantik-cantik ini dengan menghubungi Encik Omar (019-5491121)

Sangkar Laman & Sangkar Si Comel

Sangkar Laman (Rm 58)


Ukuran : Tinggi : 26cm
Lebar : 35cm
Panjang : 43cm
Bahan : Plywood 12mm
Atap : Polycarbonate

Sangkar Si Comel (Rm148)

Muka Hadapan:

Tinggi : 58cm
Lebar : 45cm
Panjang : 56cm
Bahan : Plywood 10mm
Atap : Polycarbonate
Cat : San Cora

Muka Belakang:

About these ads
 
15 Comments

Posted by on December 24, 2009 in Sangkar Arnab

 

Tags: ,

15 responses to “Sangkar Arnab Yang Comel

  1. miss mia

    July 23, 2010 at 8:45 pm

    cantiknye sgkar ni..cne nk beli?

     
    • dila -my-

      July 24, 2010 at 7:01 am

      kena tempah dlu drpd Pakcik Omar…

       
  2. ana

    October 15, 2010 at 11:11 pm

    klau tempah..baru lama baru bleh dpt?

     
    • dila -my-

      October 22, 2010 at 8:31 am

      sangkar nie kena order terus pada Pak Omar..kat ctu sy ada letak kn no tel..tnya dia yea..

       
  3. fauzan

    October 21, 2010 at 1:28 pm

    sy berada di kulim. bagaimana nak beli sangkar?

     
    • dila -my-

      October 22, 2010 at 8:33 am

      sangkar nie kena tempah direct pd Pak Omar..

       
      • nf79

        November 29, 2010 at 11:09 am

        Pak Omar ni tggalnyer di mana?

         
      • dila -my-

        November 29, 2010 at 11:16 am

        di perak..

         
      • nf79

        November 29, 2010 at 11:31 am

        jauhnyer di perak…perak tu area mana? Taiping, ipoh? kalau blk kedah leh ler sggah …

         
      • dila -my-

        November 29, 2010 at 12:29 pm

        area Pantai Remis

         
  4. nf79

    November 29, 2010 at 11:03 am

    Comel sgguh sangkar arnab ni…

     
  5. rosli

    February 12, 2011 at 5:21 pm

    area mana yer… minat kat sangkar tu..

     
    • dila -my-

      February 13, 2011 at 7:49 pm

      sila contact Pak Omar tu…dia di Pantai Remis,Perak

       
  6. Shidahklebang Omar

    June 11, 2011 at 10:30 pm

    wah2 boleh tahan jugak sentuhan tukangan en. omar ni yek,tapi boleh isi seekor dua je .untuk kecil2 kecilan sesuai bangat tu..tahniah cantiknya kalau dapat hadiah ni

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: